De lege verhuisdozen staan al klaar want we kunnen beginnen met het inpakken van de spullen en het huis leeghalen. Sinds deze week weten we dat het definitief is verkocht en de nieuwe bewoner vanaf 1 augustus erin zal komen wonen. Opslagruimte is ook geregeld en per 1 juli beschikbaar dus we kunnen de mouwen opstropen en gaan sjouwen.

Michel had deze week zijn laatste werkdag en is zijn sabbatical nu al begonnen. Nu heeft hij volop tijd om alle zaken voor vertrek te regelen en de laatst klussen op de boot af te maken. Het is oa. nog wachten op het nieuwe gasstel met oven en de zonpanelen met de constructie moeten nog gemaakt worden.

Afgelopen weken hebben we allebei weer aan de studie gezeten, dit keer voor het theoretische gedeelte van onze EHBO cursus. Tegenwoordig hebben ze fijne elearning programma’s en daarna nog een avond praktijkles. Gelukkig dicht bij huis in Goes en hoefde we niet ver te rijden, want het was nog even zoeken op internet om een EHBO cursus te vinden in juni in Zeeland. Zowel theorie en praktijk goed doorstaan en geslaagd!